Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Nyheter

Välkommen på webinar om
IR-kommunikation i kristider

Nysta ut informationstrasslet – AMA/Ask me anything med H&Hs IR-experter   

Coronaviruset har utlöst kris på kapitalmarknaden och många bolag med noterade värdepapper brottas just nu med om, vad och hur de ska kommunicera. Hallvarsson & Halvarsson bjuder därför in till ett webinarium i form av ”Ask me anything” där man kan ställa frågor till våra experter på IR och kommunikation. 

Du ställer dina frågor skriftligen i chatten och kan självklart vara anonym. Tänk på att ställa frågor på ett sätt så ni inte ger ifrån er insynsinformation.

Som intro till webinariet ger Pia Rosin, expert på IR och Director på Hallvarsson & Halvarsson, sin syn på några av de kommunikations­utmaningar bolagen möter. Läs en artikel som hon skrivit på detta ämne här.

Tisdagen den 31 mars klockan 15.30-16.30 är du välkommen på webinar. Anmäl dig så får du en länk att logga in på under tisdag förmiddag.

Anmäl dig här!

Varmt välkommen med din anmälan innan kl 17.00 måndag den 30 mars så hinner du få inloggningslänken av oss i god tid.info@halvarsson.se 
+46 8 407 20 00
© 2018 H&H Group

Sveavägen 20
Box 3666
103 59 Stockholm

Som kund hos Hallvarsson & Halvarsson blir du del av någonting större

Tillsammans med systerbyråerna Berntzon:BylundBysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hilanders, Identx, Intellecta, Involve, Jung Relations, Mindmakers PR, Savvy, Socialminds, Springtime, Tomorrow, och Wonderland bildar vi Sveriges största kommunikations­grupp ‐ H&H Group