Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Nyheter

Nominerade till Svenska Designpriset

Tillsammans med våra kunder strävar vi efter att skapa slagkraftig och attraktiv kommunikation. Vi är därför stolta att ha flera kunder som är nominerade till Svenska Designpriset.

I år är vi nominerade med två bidrag i kategorin Årsredovisning – print och ett bidrag i kategorin Årsredovisning – digital, det senare tillsammans med vår systerbyrå Comprend:

Omröstningen startar den 7 september på https://designpriset.se/

Vinnarna presenteras 12 november på Berns Hotel, Stockholm.

 

Svenska Designpriset är en tävling i design som är öppen för alla som arbetar med grafisk design, formgivning och inom liknande kreativa områden. Tävlingen har som målsättning att främja och utveckla svensk grafisk design och kommunikation och är indelad i kategorierna Redaktionell, Information, Identitet, Reklam, Digital, Bild och Event med vardera underkategorier. Sammanlagt blir det tjugosju olika tävlingskategorier samt Juryns pris, Årets Våghals och Svensk Design Hedersgalleri.

 info@halvarsson.se 
+46 8 407 20 00
© 2018 H&H Group

Sveavägen 20
Box 3666
103 59 Stockholm

Som kund hos Hallvarsson & Halvarsson blir du del av någonting större

Tillsammans med systerbyråerna Berntzon:BylundBysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hilanders, Identx, Intellecta, Involve, Jung Relations, Mindmakers PR, Savvy, Socialminds, Springtime, Tomorrow, och Wonderland bildar vi Sveriges största kommunikations­grupp ‐ H&H Group