Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Nyheter

Fossilfri verksamhet redan 2025

H&H:s klimatrapporteringsseminarium – del 4  

Hur kan ett bryggeri bli helt fossilfritt redan 2025? Och hur säkerställer Spendrups att deras produktion brygger för framtida generationer?

Den 11 juni genomförde H&H ett webbinarium helt dedikerat till klimatfrågan, som vi identifierat som en av de största trenderna i årets års- och hållbarhetsredovisningar. En av gästerna i programmet var Anna Lidström, hållbarhetschef på Spendrups.

Anna Lidström berättade om hur Spendrups, som bryggeri, arbetar med ett brett spektrum av hållbarhetsfrågor, och hur de – som delvis har egen distributionsverksamhet – arbetar mot 100% fossilfria transporter. Anna berättade också om bryggeriet i Grängesberg som har en 100% fossilfri energiförsörjning. 

Åse Bäckström, Head of Sustainability Affairs på H&H, ledde intervjun och Beatrice Kühn, från H&H, modererade webbinariet.

Missade du livesändningen? Titta gärna på seminariet i efterhand.info@halvarsson.se 
+46 8 407 20 00
© 2018 H&H Group

Sveavägen 20
Box 3666
103 59 Stockholm

Som kund hos Hallvarsson & Halvarsson blir du del av någonting större

Tillsammans med systerbyråerna Berntzon:BylundBysted, Comprend, Consilio International, Creo, Hilanders, Identx, Intellecta, Involve, Jung Relations, Mindmakers PR, Savvy, Socialminds, Springtime, Tomorrow, och Wonderland bildar vi Sveriges största kommunikations­grupp ‐ H&H Group