Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Nyheter

H&H:s ÅR-seminarium 2016 – att växa värdet av årsredovisningen

Pingst har passerat. Midsommar står för dörren. Då är det som vanligt dags för en annan tradition i fägringens tid – Hallvarsson & Halvarssons årliga årsredovisningsseminarium. Tillsammans avslutar vi säsongen och kickstartar den nya genom att ta del av initierade föredrag om bland annat goda exempel och tydliga trender, integrerad rapportering och hur man skördar frukterna av årsredovisningsarbetet genom att vända sig till olika målgrupper och använda flera olika kanaler.

Bland talarna märks bland andra kommunikations­konsulten och styrelseledamoten Helena Nordman-Knutson, SBAB:s vd Klas Danielsson, Sara Hernandez, digital strateg på Comprend, Involve Communications vd Annicka Pärson och Katja Margell, ansvarig för IR-teamet på H&H. Tillsammans med övriga talare och publiken kommer de att bidra med olika infallsvinklar på hur man kan växa värdet av årsredovisningen.

Det här är seminariet där Sveriges årsredovisningselit diskuterar, minglar och delar med sig av erfarenheter. Vi träffas på IVA på Grev Turegatan klockan tio på torsdag.

Vill du veta mer? Välkommen att kontakta Kristin Westberg, tel: 0761 09 05 75.