Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Nyheter

Vi söker en ekonomiassistent

Hallvarsson & Halvarsson AB söker en ekonomiassistent med huvudet på skaft och ett bra driv.

HUVUDSAKLIGA ANSVARSOMRÅDEN

Som ekonomiassistent hos oss blir du en viktig del av vår ekonomifunktion. Du rapporterar till redovisningschefen och är tillsammans med dina kollegor ansvarig för fakturering, löpande redovisning, in- och utbetalningar samt kund- och leverantörsreskontra. I ditt arbete ingår många kontakter med chefer och medarbetare i övriga organisationen.

Du medverkar i månadsboksluten och arbetar också med kundreskontra och krav, avstämningar av kassa, bank och reskontror. Vår verksamhet bedrivs i projektform och vi ser möjligheter för dig att successivt arbeta med projektredovisning. Vi är ett litet team och stöttar varandra där det behövs. Vi tror därför att du kan bidra och lära dig även andra delar av ekonomifunktionen.

PROFIL OCH PERSONLIGHET

Vi söker en person som:

  •  Är noggrann och strukturerad
  •  Är nyfiken och lär sig nya saker snabbt
  •  Tycker om att hjälpa andra och att arbeta i team
  •  Tar jobbet på allvar men har nära till skratt

Vi tror att du är gymnasieekonom med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i minst 2 år eller att du har en yrkesutbildning med praktik inom redovisning.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Miriam Jerari på 08-407 21 57. Ansökan skickas till linda.oberg@halvarsson.se, senast fredag 8 maj 2015. Ansökningarna hanteras löpande så sänd gärna din ansökan snarast.

Vi eftersträvar en jämn fördelning mellan män och kvinnor, varför vi gärna ser manliga sökanden.