Hallvarsson & Halvarsson logotyp
Nyheter

H&H:s systerbyrå KW Digital har bytt namn

För snart två år sedan skapades KW Digital som en systerbyrå till Hallvarsson & Halvarsson. Byrån har sedan dess vuxit från 40 till 60 medarbetare, och har kontor i Stockholm och London. Nu byter man namn till Comprend.

”Efter att ha lämnat King Worldwide-koncernen i våras behövde vi byta namn och gå ifrån ”KW���. Vi ville också passa på att profilera oss tydligare mot våra kunder och mot den bakgrunden skapar vi nu Comprend”, säger Staffan Lindgren, Managing Partner Comprend.

”Vi valde namnet Comprend för att det är synonymt med att förstå, begripa, uppfatta, innefatta – ord som är viktiga för oss i relationer med våra kunder och i vårt gemensamma arbete att utveckla deras företagskommunikation.” fortsätter Staffan.

Comprend fortsätter att fokusera på digital företagskommunikation både i Sverige och internationellt. Kunderna är stora börsnoterade företag, t.ex. SEB, Swedish Match, Vattenfall, Tele2 och PostNord.

Byråns årliga undersökning av företagskommunikation i digitala kanaler går nu under namnet Webranking by Comprend. Årets resultat av hur Sveriges 100 största företag och Europas 500 största företag uppfyller kapitalmarknadens krav kommer som vanligt under hösten.

För mer information:

Staffan Lindgren, Managing Partner, 070-971 12 12, staffan.lindgren@comprend.com

Helena Wennergren, Head of Marketing, 070-971 12 10, helena.wennergren@comprend.com

http://comprend.com